EWII bruger nu en milliard på fibernet

Post featured image

Foto: EWII A/S

Det blev i juni måned besluttet hos EWIIs bestyrelse, at fibernettet skal udrulles til samtlige husstande i trekantsområdet. Dette er der i koncernen afsat en milliard kroner til, og nu er arbejdet så småt gået i gang.

Planen for arbejdet ligger klar nu, og teknikerne starter arbejdet op i den indeværende uge. Således går et omfattende arbejde i gang med at koble hele 50.000 husstande til fibernettet, således at alle mere end 150.000 borgere får adgang til lynhurtigt internet.

Arbejdet deles op i etaper

Da det er en stor opgave at udrulle fibernet til så mange nye husstande, er arbejdet delt op i etaper. Det betyder at montørerne starter op i designerede områder, og rykker videre derfra når arbejdet er færdigt. I alt kommer 43 teknikere til at beskæftige sig med dette arbejde, og det kræver således god planlægning at gøre det så effektivt som muligt.

EWII melder ud løbende, hvilke adresser der kobles op i den næste etape. Ifølge Pernille Johannesen, som er forretningsudviklingsdirektør hos EWII, meldes der ud i god tid før arbejdet på næste etape påbegyndes:

– Vi får mange forespørgsler på, hvornår vi kommer til bestemte områder, og det kan jeg godt forstå. Og vi kommer, så hurtigt vi kan. Men vi følger den plan, vi har lagt, og skal naturligvis nok melde ud i god tid, hvilke adresser, der står for at blive opkoblet.

Projektet er af EWII koncernen blevet døbt “Fiber i alt til alle”, og ambitionen med dette er at områdets sammenhængskraft styrkes. Pernille Johannesen udtaler i denne forbindelse:

– Vi glæder os til, at alle borgere får fiber, fordi vi tror på, at det gør hverdagen nemmere for dem. Men vi ruller også fiber ud til alt og alle, fordi vi mener, det gør Trekantområdet stærkere som område – erhvervslivet får et løft og ting som telemedicin og fjernundervisning bliver understøttet af en god fiber-infrastruktur. Så der er også en samfundsmæssig vinkel

EWII koncernen lancerede også for nylig en ny kærlighedskampagne.

Find de bedste priser og tilbud på fibernet her