EWII indgår ny aftale med Nuuday i Trekantsområdet

Post featured image

Foto: EWII A/S.

Nu er der godt nyt til beboere i Trekantsområdet: EWII og Nuuday har indgået en ny aftale, som gør det muligt at vælge fiberbredbånd fra Hiper og TDC Erhverv.

Flere valgmuligheder er normalt en god ting, og for kunderne i Trekantsområdet giver dette mulighed for at få produkter fra alle brands under Nuuday. Nuuday favner alle TDC Groups kunderettede brands, og herigennem leverer de digitale produkter fra blandt andet Hiper og TDC Erhverv. Det har desuden siden 2014 været muligt at vælge produkter fra YouSee, som ligeledes er en del af Nuuday.

Om denne aftale udtaler direktør for koncernudvikling i EWII koncernen, Pernille Johansen, følgende:

– Nuuday har nogle utroligt gode produkter på hylderne, og når vi tilføjer fiberhastighed til dem, bliver det en fantastisk oplevelse for dem, der bruger det. Vi skal som forbrugere have maksimal valgfrihed til at leve det liv, vi gerne vil og se og streame tv, som vi har lyst til

Det er dog ikke kun de private forbrugere, der tilgodeses med nye produkter. Erhvervslivet får også opgraderet deres muligheder, da det nu er muligt at få produkter fra TDC Erhverv. Overordnet set kan det betyde at hele områdets konkurrenceevne løftes.

Det forventes at de første produkter er i handlen i første kvartal af 2020, i byerne Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.