Mobilt bredbånd uden binding – her er dine muligheder

Post featured image

Foto: Depositphotos.

Der kan være mange gode grunde til at vælge mobilt bredbånd uden binding. Først og fremmest er det billigt at komme igang med, og i de fleste områder er internettet lynhurtigt. MitBredbånd giver dig overblikket over mobilt bredbånd uden binding her.

Gode grunde til at vælge mobilt bredbånd uden binding

  • Nyttigt til midlertidigt internet
  • Perfekt til dig der ofte arbejder på farten
  • Frihed til at opsige når du har lyst

Billigste abonnementer uden binding

No title

Du kan få op til Mbit/s. Se forklaring Den angivne maksimale hastighed er baseret på målinger og data, som vi har indsamlet ved opslag på din adresse.

Som det ses af listen herover, er der gode muligheder for at finde et billigt abonnement på mobilt bredbånd som ikke har nogen binding.

Ofte betaler du bare per løbende måned, så du kan opsige når som helst og få adgangen til internettet lukket på en dato du selv vælger. Afregning sker normalt efterfølgende, således at du enten krediteres eller får en regning på det resterende beløb.

WiFi router skal købes ved siden af

Vær opmærksom på at de billigste abonnementer typisk bare leveres med et SIM-kort, som du kan indsætte direkte i en smartphone eller tablet. Ønsker du at dele det mobile bredbånd med andre i husstanden, skal du altså selv skaffe en trådløs 4G-router. Så sætter du blot SIM-kortet ind i routeren, og du kan således bruge internettet på alle hjemmets enheder.

Du kan hos flere udbydere vælge at binde dig til en periode på mindst 6 måneder, og så få en gratis router med i prisen. Eller også kan du fravælge binding, og købe en billig router ved siden af.

Hvem anbefales mobilt bredbånd uden binding til?

Mobilt bredbånd uden binding er et godt valg til følgende:

  • Turister, der besøger Danmark i en kortere periode.
  • Campister, der rejser rundt i landet og bor på forskellige campingpladser.
  • Sejlere, der tilbringer sommeren langs landets kyster.
  • Udflyttere, der hurtigt skal bruge internetadgang på en ny adresse (og derfor ikke kan vente på at kablet internetforbindelse etableres).

Generelt er mobilt bredbånd uden binding et godt valg for dem, der mangler midlertidig adgang til internettet.