Nu kan du få Smart Home på abonnement hos Waoo

Post featured image

Foto: Adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo A/S.

Stemmestyring af hjemmet er noget, som de fleste stadig kun forbinder med fremtidsfilm og science fiction. Faktum er dog at teknologien allerede er moden, og at man i årevis har kunnet få produkter til netop stemmestyring af hjemmet. Én internetudbyder tager nu det første skridt i retning mod smartere hjem – Waoo A/S vil nemlig i fremtiden tilbyde Smart Home-løsninger på abonnement.

Hos Waoo tror man på at fremtidens hjem er et smart hjem. Derfor lancerer de et abonnement på Google Nest-produkter, således at man kan stemmestyre flere funktioner i hjemmet. Blandt andet får du med Google Nest mulighed for at stemmestyre fladskærmen, lyden, lyset og hjemmets alarmsystem.

Mange ønsker et smartere hjem – men de er ikke kommet i gang

Administrerende direktør hos Waoo A/S, Jørgen Stensgaard, udtaler i en pressemeddelelse:

Rigtig mange har mod på at tage de nye muligheder til sig, men de er bare ikke kommet i gang – enten fordi det er for uoverskueligt, eller fordi det kan være en bekostelig affære at indrette sit hjem med smarte enheder. Derfor vil vi som den første danske internetudbyder i et partnerskab med Google, hjælpe flere forbrugere i gang med den smarte teknologi

Jørgen Stensgaard, adm. direktør hos Waoo A/S

Waoo har som vision at “levere internet, som det burde være”, og i den forbindelse vil de tilbyde hjælp til både installation, vejledning og support på produkterne. Det skal hjælpe kunderne godt i gang, således at de med succes kan transformere hjemmet til en smartere udgave af sig selv.

Efter planen vil eksisterende kunder allerede modtage tilbyd på Smart Home-løsninger i november.

I dag leverer Waoo A/S fibernet over det meste af landet. Bag Waoo står nogle af landets største lokale fibernetselskaber, som har indgået en alliance for at kunne levere en digital løsning til så mange danske husstande som muligt. Udover at levere fibernet, er Waoo også leveringsdygtig indenfor TV og telefoni.

Læs mere om Google Nest produkter hos Google

Læs mere om Waoo på deres hjemmeside