Om os

MitBredbånd.dk er blevet skabt ud fra en idé om at det skal være nemmere at sammenligne de bedste bredbåndsprodukter på markedet. Vi ønsker at tilbyde dig noget helt unikt, som vi mener at markedet mangler: En 100% gennemsigtig og uvildig sammenligningstjeneste, der gør mere end blot at servere mulighederne på markedet. Vi ved nemlig noget om bredbåndsabonnementer, og vi ved en masse om de mangfoldige muligheder internettet tilbyder i dag. Det synes vi er vigtigt at formidle videre, så du bliver klædt bedre på inden du vælger din nye internetudbyder.

MitBredbånd.dk vil altid være gratis at benytte, da vi ønsker at så mange som muligt skal have glæde af vores unikke og let overskuelige sammenligningstjeneste.

Bag om MitBredbånd.dk

Hovedpersonerne bag Danmarks bedste og største sammenligningsside for bredbåndsabonnementer:

  • Stephan Victor Schønbeck
    15 års erfaring med webudvikling, både som ansat og selvstændig.
    LinkedIn
  • Thomas Løwe Hansen
    6 års erfaring med online marketing, alle år som selvstændig.
    LinkedIn

Bag MitBredbånd.dk står en duo fra hovedstadsområdet, der fandt sammen på internettet en tilfældig dag i efteråret 2018. De blev enige om at slå pjalterne sammen og udvikle noget stort. Noget visionært. Noget, som ville kunne skabe værdi for alle.

Grundstenene blev lagt en solrig dag i februar 2019, fra et mødelokale på Gentofte Bibliotek. Har blev de første idéer til MitBredbånd.dk udtænkt, og idéen har fra begyndelsen været klar: Det skal være nemt, enkelt, uvildigt og gennemskueligt. De første tegninger blev lavet og de første planer blev lagt.