Persondatapolitik

Datasikkerheden er vigtig for MitBredbånd.dk. Webstedets adresse er https://mitbredbånd.dk, og vil i den nedenstående tekst enten blive omtalt som “https://mitbredbånd.dk”, “MitBredbånd.dk” eller “webstedet”. I denne persondatapolitik kan du finde nærmere information omkring hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvordan vi opbevarer dem.

Du kan også læse om dine muligheder for at se eller slette personlige data, samt hvilke foranstaltninger og procedurer vi har truffet for at sikre dataene bedst muligt.

1. Ejeroplysninger

MitBredbånd.dk ejes og drives af:

NiceMedia I/S
CVR: 40836659
Agern Allé 24
2970 Hørsholm

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende persondatapolitiken for MitBredbånd.dk, kan du finde relevante kontaktoplysninger herunder.

Dataansvarlig:

Stephan Victor Schønbeck

stephan@nicemedia.dk

2. Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor?

På dette websted indsamles kun data, som er relevante for at kunne analysere trafikken og forbedre den generelle brugeroplevelse af webstedet. Hvis du derudover vælger at skrive en kommentar eller udfylde en kontaktformular, indsamles der også en række personoplysninger fra dig. Disse er blandt andet nødvendige for at vi kan sikre os mod spam, men også for at vi kan dokumentere trafikken på webstedet.

Du kan læse mere om de forskellige data vi indsamler herunder:

2.1. Website

For dette websted er Digital Ocean LLC (herefter omtalt “hostingudbyder”) databehandler. Hostingudbyderen leverer hosting services, hvilket betyder at data afgivet til webstedet behandles og lagres af hostingudbyderen.

2.2. Kommentarer

Når en besøgende vælger at skrive en kommentar på webstedet, indsamles de data som vises og udfyldes i formularen: Navn, e-mail og evt. telefonnummer. Derudover indsamles den besøgendes IP-adresse samt browseroplysninger, hvilket gøres for at kunne forebygge spam og sikre vores systemer mod misbrug. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

2.3. Kontaktformularer

Webstedet gør brug af en kontaktformular, hvori der kan indtastes navn, e-mail og evt. telefonnummer.

Ved brug af kontaktformularen, sendes beskeden via en sikret forbindelse til vores e-mail. Her vil dine informationer lagres, således at vi kan besvare din henvendelse.

Hertil er Google LLC databehandler.

2.4. Cookies

På dette websted anvendes cookies. En cookie er en lille fil, som gemmes på din computer, og blandt andet gør det muligt at genkende din computer og/eller forbedre brugeroplevelsen. Herunder kan du læse mere om, hvilke cookies der anvendes på dette websted:

  • Google Analytics
    Bruges til at analysere hvordan hjemmesiden anvendes, samt indsamling af trafikdata.
    Du kan læse Googles privatlivspolitik for Analytics her:
    https://policies.google.com/privacy?hl=da
  • Reklamecookies
    Vi benytter reklamer fra forskellige affiliate netværk på vores websted. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter, sker der en registrering når du klikker på et reklamelink. Affiliate netværket lægger en cookie og registrerer IP-adressen, for at kunne spore at et salg/lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet netværkerne lov til at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.
    Herunder kan du se hvilke affiliatenetværk webstedet benytter:
    • Adservice
    • Digital Advisor

Slet eller kontroller dine cookies

Det er muligt enten at slette eller kontrollere de cookies, som du har liggende på din computer. Dette kan du finde en vejledning til her:

2.5. Indlejret indhold fra andre websteder

Der kan forekomme indlejret indhold på dette websted. Det kan eksempelvis være Facebook-sider, Facebook-opslag og YouTube-videoer. Indlejret indhold fungerer på samme måde som hvis du besøger det respektive websted, hvilket betyder at de måske indsamler data om dig og anvender egne cookies for at kunne spore din eventuelle interaktion, såfremt du er logget ind på det givne websted.

3. Hvor længe gemmes dine data?

Webstedet gemmer data i forskellige tidsrum, afhængigt af hvilke data det drejer sig om. Data opbevares aldrig længere, end loven tillader det. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningens karakter, samt baggrunden for opbevaringen.

4. Dine rettigheder – slet/se dine data

Du har til hver en tid mulighed for at få slettet eller se de data, som vi har registreret om dig. Dette foregår ved at du retter henvendelse til den dataansvarlige, hvorefter du modtager en e-mail med nærmere information indenfor rimelig tid.

Sletning omfatter dog ikke data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Den dataansvarlige kan kontaktes her:

Stephan Victor Schønbeck

stephan@nicemedia.dk

5. Retten til at klage

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger på dette websted, kan klagen rettes direkte til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

Du kan naturligvis også klage direkte til MitBredbånd.dk, hvilket normalt er hurtigere og nemmere. Du kan kontakte os direkte på stephan@nicemedia.dk

6. Beskyttelse af dine data og procedurer

Dine data opbevares forsvarligt hos hostingudbyderen, som er webstedets databehandler. Der foreligger en databehandleraftale mellem webstedets dataansvarlige og hostingudbyderen, hvori sikringen af data og procedurer i forbindelse med databrud er beskrevet.

Persondata er sikret bag personlige logins, hvortil der stilles strenge krav til blandt andet adgangskodens sikkerhedsniveau.

Derudover er din forbindelse til webstedet krypteret, således at dine data beskyttes af et ekstra lag sikkerhed.

Skulle der ske et sikkerhedsbrud, indrapporteres dette til de relevante myndigheder samtidig med at eventuelt involverede brugere også kontaktes. Bruddet vil hurtigst muligt søges standset, så de berørte persondata sikres.

Personoplysninger videregives eller sælges aldrig til andre formål end hvad der nævnes under punkt 2.