Telenor indgår nyt samarbejde med Elgiganten

Post featured image

Telenor indgår et nyt samarbejde med Elgiganten per 4. oktober 2019. Det betyder at man fra denne dato også kan købe Telenors produkter i Elgigantens 38 butikker på landsplan, samt modtage råd og vejledning herom.

Ifølge Telenor bliver de med det nye samarbejde “det mest tilgængelige selskab på markedet”, da de i forvejen har 57 butikker som nu suppleres af 38 nye lokationer.

Elgiganten modtager hvert år cirka 13 millioner besøgende, som således finder specialiseret hjælp og vejledning indenfor Telenors produkter.

Tor-Arne Fosser, kundedirektør i Telenor, udtaler:

Vi får mulighed for at nå ud til en ny kundegruppe, der måske ikke er vant til at komme i vores butikker, og derfor ikke er bekendt med vores produkter og Telenors stærke mobilnetværk, attraktive roamingpakker og gode samlerabatter

Tor-Arne Fosser, kundedirektør i Telenor

Det er således hensigten at dette nye samarbejde skal danne grobund for nye relationer mellem Telenor og kunder, som nu kan imødekommes på endnu flere lokationer landet over.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab

Telenor opererer i både Skandinavien samt dele af Asien, og har på verdensplan 172 millioner kunder. I Danmark er de det næststørste teleselskab med 1.400 medarbejdere og 57 egne butikker i hele landet, hvorfra de yder hjælp, salg og vejledning til deres kunder.

Udover at sælge abonnementer og produkter under Telenor-navnet, ejer Telenor også CBB Mobil.